Συμβουλές

Ώριμη επιδερμίδα; Eνισχύστε τη φυσική της άμυνα

 

Με την πάροδο του χρόνου ο οργανισμός δεν παράγει επαρκή ποσότητα κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι πιο ευάλωτο σε ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Ακόμη επειδή μειώνεται και η παραγωγή σμήγματος παρουσιάζει σημάδια ξηρότητας.  Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να το φροντίσετε…

Για ολοκληρωμένη φροντίδα, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε προϊόντα με συστατικά που συμβάλλουν στην αναδόμηση των ιστών καθώς και να ακολουθείτε ισορροπημένη  διατροφή, που να σας παρέχει όλες τις βιταμίνες βιταμίνες ώστε να ενισχύετε την επιδερμίδα σα;.

H χρόνια έκθεση στον ήλιο, η ρύπανση, το στρες και η κούραση μπορεί να προκαλέσουν χαλάρωση του δέρματος και ρυτίδες εξαιτίας της φθοράς του κολλαγόνου. Κάνετε καθαρισμό της επιδερμίδας καθημερινά με ένα απαλό γαλάκτωμα και ενυδάτωση το πρωί με κρέμα που θα περιέχει ενυδατικά συστατικά και συνδυάστε το με κρέμα ενυδάτωσης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε serum κατά των ρυτίδων με βιταμίνες για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.  Επιλέξτε τον ενισχυμένο ορό ενεργοποίησης της Les Naturelles. Πρόκειται για ένα πλούσιο serum που μαλακώνει αμέσως το δέρμα σας, δίνοντας του λάμψη και ξεκούραση. Κατάλληλο για ώριμες επιδερμίδες, ενισχύει τις φυσικές άμυνες. Χάρη στην αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση της βιταμίνης Ε που περιέχει, βελτιώνει την λάμψη του δέρματος.