Συμβουλές

2 σούπερ μυστικά κατά των ρυτίδων

Ένα εκχύλισμα και μια πολύτιμη για το δέρμα βιταμίνη θα σας χαρίσουν λάμψη και θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις ρυτίδες.

Η βιταμίνη Ε

Η συγκεκριμένη βιταμίνη απαλύνει τις ρυτίδες, ανακουφίζει την ξηρότητα του δέρματος και ενισχύει την απαλότητά του. Επιπλέον διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική και ενυδατική, δράση, ενώ βελτιώνει την λάμψη του δέρματος και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης. Παράλληλα, ενυδατώνει το δέρμα και το διατηρεί απαλό. Τέλςο παρέχει προστασία στο δέρμα από τη επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία.

Το φυτό imperatoria

Πολυετές φυτό που φθάνει με πράσινα σύνθετα φύλλα και άσπρα άνθη. Περιέχει καμφορώδες πτητικό έλαιο και χρησιμοποιείται σε ποιοτικά προϊόντα ομορφιάς λόγω των ιδιοτήτων του. Το εκχύλισμα Imperatoria προωθει τη φυσική αντιγηραντική προστασία του δέρματος. Οι ρίζες και τα φύλλα του έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς στην παραδοσιακή ιατρική για τη θεραπεία διαταραχών του γαστρεντερικού, του δέρματος, του αναπνευστικού συστήματος, του καρδιαγγειακού, αλλά και για τη θεραπεία λοιμώξεων.

Δοκιμάστε το πλούσιο serum της les Naturelles με βιταμίνη Ε και εκχύλισμα imperatoria. Μαλακώνει αμέσως το δέρμα σας, δίνοντας του λάμψη και ξεκούραση. Κατάλληλο για ώριμες επιδερμίδες, ενισχύει τις φυσικές άμυνες του δέρματος.