Συμβουλές

3 λύσεις για το ευαίσθητο δέρμα

Μήπως το πρόσωπό σας ερεθίζεται εύκολα, και ξεφλουδίζει ή κοκκινίζει με το παραμικρό; Τα προβλήματα γίνονται πιο έντονα με το κρύο και τον αέρα; Τότε μάλλον έχετε ευαίσθητο δέρμα. Διαβάστε πως πρέπει να το φροντίσετε.

Τα συμπτώματα

*Κοκκινίζει ή ξεφλουδίζει εύκολα

*«Καίγεται» εύκολα με την εκθεση στον ήλιο

*Εκδηλώνει ερεθισμούς

*Είναι ευαίσθητο στις αλλαγές της θερμοκρασίας

*Μπορεί  να το νιώθετε να τραβάει ιδιαίτερα μετά το πλύσιμο

 

Πως θα το φροντίσετε

Κάντε απαλό καθαρισμό πρωί και βράδυ με μια καλή ενυδατική κρέμα και γαλάκτωμα καθαρισμού.

Επενδύστε σε κατάλληλα για ευαίσθητη επιδερμίδα προϊόντα που περιέχουν και καταπραϋντικά ή αντιφλεγμονώδη συστατικά.

Κάντε ήπιο πίλινγκ μέχρι  3 με 4 φορές το μήνα

Φροντίζετε έτσι ώστε να ενυδατώνεται επαρκώς το δέρμα σας καθώς η ξηρότητα το καθιστά ακόμη πιο ευαίσθητο.

Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε καθαριστικά χωρίς γάντια και προτιμάτε οικολογικά καθαριστικά που είναι πιο φιλικά με το δέρμα σας.

3 λύσεις φροντίδας και προστασίας

Για το κρύο

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα στο κρύο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Ελαιώδεις κάψουλες ειδικής φροντίδας με ινδικό κάστανο. Προσφέρουν εξαιρετική φροντίδα για τα ευαίσθητα δέρματα με κοκκινίλες και ευρυαγγείες. Εξασφαλίζουν μέγιστη προστασία ενάντια σε κάθε εξωγενή παράγοντα όπως ο αέρας, το κρύο που μπορεί να ερεθίσει αυτό το εύθραυστο δέρμα.

 

 

 

Καθαρίστε το ευαίσθητο δέρμα

Για αυτόν τον σκοπό σας προτείνουμε το γαλάκτωμα καθαρισμού Ceramide, ένα προϊόν σχεδιασμένο για τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος. Αφαιρεί απαλά όλα τα ίχνη του μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες. Χάρη στην ειδικά hypoallergenically, σύνθεση του, οποιοσδήποτε κίνδυνος ευαισθησίας και ερεθισμού του δέρματος μειώνεται στο ελάχιστο.

 

 

 

 

 

 

 

Φροντίστε το σωστά

Σας προτείνουμε τις ελαιώδεις κάψουλες εντατικής φροντίδας για ευαίσθητο δέρμα. Τα φυτικά συστατικά κάθε κάψουλας προστατευμένα, διατηρούνται αναλλοίωτα έως τη στιγμή της χρήσης τους. Αναδομούν τα βασικά και απαραίτητα λιπίδια στο μεσοκυττάριο χώρο της επιδερμίδας και μειώνουν δραστικά την διαδερμική απώλεια νερού.

 

 

 

Έχετε ευαίσθητο δέρμα;

Ανακαλύψτε τη σειρά Ceramides για ευαίσθητο δέρμα. Είναι ιδανική για τα άτομα με ευαίσθητο δέρμα, που συχνά δεν ανέχονται ορισμένα συστατικά και εμφανίζουν ερεθισμούς, αλλεργίες ή φωτοευαισθησία με την επαφή.