Συμβουλές

5 πράγματα που δεν γνώριζατε για το δέρμα σας

Το δέρμα είναι το πιο εκτεταμένο όργανο του ανθρώπινου σώματος. Ανακαλύψτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες που αγνοούσατε για την επιδερμίδα σας.

Το δέρμα μας ανανεώνεται χάνοντας έναν σημαντικό αριθμό κυττάρων: κάθε λεπτό χάνετε 30.000 έως 40.000 κύτταρα.

Η επιδερμίδα βοηθά το σώμα μας να διατηρήσει τον έλεγχο της θερμοκρασίας του. Όταν …υπερθερμανθεί διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία, έτσι ώστε η θερμότητα να μπορεί να απελευθερώνεται εύκολα από το δέρμα. Όταν το σώμα σας είναι κρύο, τα αιμοφόρα αγγεία συστέλλονται.

Το δέρμα σας είχε διαφορετικό χρώμα όταν γεννηθήκατε: Το υγιές δέρμα ενός νεογέννητου μωρού είναι βαθύ κόκκινο ή μωβ χρώμα, ενώ τα χέρια και τα πόδια του έχουν μια ελαφρώς μπλε απόχρωση.

Η ακμή είναι η πιο κοινή πάθηση του δέρματος, επηρεάζοντας μόνο στην Αμερική 40 έως 50 εκατομμύρια άτομα. Πάνω από το 85% των ανθρώπων θα εκδηλώσουν ακμή τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους.

Ο τρόπος που κοιμάστε μπορεί να επηρεάσει το δέρμα σας!! Ύπνος με το πρόσωπό σας προς στο μαξιλάρι σας μπορεί να οδηγήσει σε ρυτίδες.

Tip: Για να αποφύγετε τις ρυτίδες χρησιμοποιήστε τη σειρά Booster και τη σειρά Advanced Phyto Biological Line – Φυτο-Βιολογικη Αντιγηραντική