Συμβουλές

Tο μυστικό της αντιγήρανσης

Tο μυστικό για της αντιγήρανσης και της αιώνιας νεότητας ίσως βρίσκεται στα βλαστοκύτταρα.
Σύμφωνα με τους ειδικούς η ενεργοποίησης των βλαστοκυττάρων που ”κοιμούνται” στο δέρμα μας, μπορεί να αποτελεί το κλειδί της αιώνιας νεότητας.

Όπως διαπιστώθηκε με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή καθώς μεγαλώνουμε, χάνουμε την ικανότητα να ωθούμε αυτά τα κύτταρα να βρίσκονται σε δράση ώστε να αναγεννούν το κατεστραμμένο δέρμα.

Βρετανοί και Αμερικανοί επιστήμονες θεωρούν πως η ανακάλυψη αυτή μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη αποτελεσματικότερων θεραπειών ομορφιάς για την καταπολέμηση των ρυτίδων.

Ο επικεφαλής της μελέτης Δρ. Xinshan Li, δήλωσε: ”Η θεωρία υποστηρίζει ότι το δέρμα διαθέτει ένα πλήθος κυττάρων που ”κοιμούνται”. Πρόκειται για βλαστοκύτταρα, τα οποία εντοπίζονται στο κατώτερο στρώμα του δέρματος, αλλά δεν διαιρούνται συνεχώς ώστε να παράγουν νέα κύτταρα”.

Μέχρι τότε η καλύτερη λύση που έχετε είναι τα προϊόντα αυτής της σειράς ειδικής περιποίησης Les Naturelles, που είναι σχεδιασμένη για ειδικές εφαρμογές, δρουν συνεργικά με αυτά των βασικών σειρών. Η συχνή τους χρήση ενισχύει την προστασία του δέρματος και το διατηρεί σε άριστη κατάσταση.