Αποτρίχωση APILUS

Ριζική Αποτρίχωση από την Apilus, το Νο1 όνομα στη ριζική αποτρίχωση. Μη συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Ανώδυνη ριζική αποτρίχωση (ηλεκτρόλυση).

Αναίμακτο lifting - RF

Δες και εσύ άμεσα αποτελέσματα!

Ανόρθωση περιγράμματος προσώπου. Λείανση ρυτίδων και τόνωση ελαστικότητας του δέρματος. Θεραπεία με ραδιοσυχνότητες. Άμεσο lifting προσώπου.

Green Peel

Νέο δέρμα σε 5 ημέρες!

Dermapen

Μείωση Ρυτίδων & Πανάδων, Μείωση Ουλών / σε 5 Λεπτά / Χωρίς Αναισθησία ή Πόνο

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Αποκτήστε λαμπερή, καθαρή και λεία επιδερμίδα κάνοντας δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους ή διαμάντι για ανάπλαση του δέρματος

Δερμοανάλυση

Σε πολλές περιπτώσεις, το πρόσωπό μας δείχνει άψογο, χωρίς ατέλειες, δυσχρωμίες και ρυτίδες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σημάδια γήρανσης τα οποία δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι και ετοιμάζονται πολύ σύντομα να κάνουν την εμφάνισή τους.

Βαθύς καθαρισμός

Μέσα σε λίγη ώρα, με τη βοήθεια του ατμού, οι πόροι του δέρματος διαστέλλονται και αφαιρείται το σμήγμα, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και καθαρή.

Υπέρηχοι

Οι υπέρηχοι είναι μια φυσική μέθοδος διείσδυσης στις κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και ενεργοποίησης της παραγωγής κολλαγόνου.

Botox

Το Botox είναι η νούμερο ένα θεραπεία παγκοσμίως για την αντιμετώπιση των ρυτίδων του προσώπου με θεαματικά αποτελέσματα.

Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό, μια γλυκοζαμινογλυκάνη ( GAG), ένας πολυσακχαρίτης του ανθρώπινου συνδετικού ιστού, που ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος.