ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Μέσα σε λίγη ώρα, με τη βοήθεια του ατμού, οι πόροι του δέρματος διαστέλλονται και αφαιρείται το σμήγμα, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και καθαρή. 

Είναι ένας εύκολος τρόπος να αποκτήσετε άμεσα την καθαρή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν.

Η επιλογή της χρήσης προιόντων καθαρισμού αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα στην αποτελεσματική θεραπεία. Τα προϊόντα της Les Naturelles είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για τα εξειδικευμένα  προϊόντα για όλους του τύπους δέρματος. Διαθέτει προϊόντα καθαριστικής δράσης, προϊόντα για τόνωση του δέρματος, για στοχευμένη φροντίδα ή ακόμα για μια απλή ενυδάτωση. Προϊόντα για λιπαρό δέρμα, αφυδατωμένο ή ακόμα και ξηρό, για όλο το πρόσωπο ή για την ευαίσθητη περιοφθαλμική περιοχή.

ΤEXNIKH

Όπως είναι γνωστό, όταν η επιδερμίδα είναι μπλοκαρισμένη από το σμήγμα και τις τοξίνες δεν επιτρέπει στις θρεπτικές ουσίες των καλλυντικών, όπως τις κρέμες προσώπου ημέρας και νύκτας, να εισέλθουν στην επιδερμίδα και να δράσουν όπως πρέπει ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ένα άλλο έντονο πρόβλημα που προκύπτει όταν δεν έχουμε καθαρή επιδερμίδα είναι η συσσώρευση σμήγματος και νεκρών κυττάρων στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα το πρόσωπό σας να φαίνεται θαμπό, τραχύ και συχνά να εμφανίζονται σπυράκια στην επιδερμίδα. Έτσι, για να χαρίσετε στο πρόσωπό σας τη φροντίδα που του αξίζει σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τον καθαρισμό προσώπου με ατμό (Vapeur).

Ο ατμός παράγεται από την ειδική συσκευή, γνωστή ως «βαπέρ» που βγαίνει από την Γαλλική λέξη Vapeur ή την αγγλική Vapor (=ατμός). Ο ατμός διαχέεται στο πιγούνι με κατεύθυνση προς το υπόλοιπο πρόσωπο, ενώ για ακόμα καλύτερη αίσθηση κλείνουμε τα μάτια με βαμβάκι εμποτισμένο σε λοσιόν.

Στη συνέχεια, γίνεται αφαίρεση του σμήγματος.

Αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, συνεχίζουμε την περιποίηση του προσώπου με υψίσυχνα τα οποία καταπραΰνουν  την επιδερμίδα και απολυμαίνουν το δέρμα.

Τέλος, συνεχίζουμε με θεραπεία προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

FAQs

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το σημαντικότερο βήμα για μια λαμπερή επιδερμίδα σε κάθε τύπο δέρματος. Βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει την φυσική ισορροπία έναντι των εξωγενών βλαβερών παραγόντων. Είναι η βάση για το αποτέλεσμα κάθε θεραπείας που πρόκειται να ακολουθήσει.

  • Αφαίρεση του σμήγματος ή άλλων βλαβών του δέρματος. (ακμή)
  • Κερατολυτική, αντιβακτηριδιακή και μικροβιοκτόνο δράση.
  • Αντιφλογιστική και καταπραϋντική δράση κατά των φλεγμονών.
  • Μείωση παραγωγής σμήγματος και εξισορρόπηση της λιπαρότητας.
  • Μέγιστη διεισδυτικότητα των ενεργών συστατικών των καλλυντικών που χρησιμοποιούνται.

Διαρκεί περίπου 90λεπτά

Πρέπει να αποφύγετε μακιγιάζ για 3-5 ώρες. Την ημέρα του καθαρισμού, να χρησιμοποιήσετε καθαρή , πετσέτα και μαξιλαροθήκη. Προσπαθήστε να αποφύγετε την έκθεση σε περιβάλλον με σκόνη, καυσαέριο, όπως και να μην ιδρώσετε.

Ο βαθύς καθαρισμός μπορεί να γίνει όλο τον χρόνο. 

Είναι απαραίτητο να γίνεται συχνά ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

Μετά το Καλοκαίρι όμως, που οι πόροι έχουν φράξει και το δέρμα έχει απίστευτα ταλαιπωρηθεί από το οξειδωτικό stress που προκαλεί ο ήλιος, ο βαθύς καθαρισμός θα αποσυμφορήσει τους φραγμένους πόρους, θα ενυδατώσει την επιδερμίδα και προσφέρει λάμψη στο δέρμα του προσώπου. 

Το δέρμα βρίσκεται στην κατάλληλη κατάσταση για να δεχτεί θεραπείες ενυδάτωσης με υπερήχους, σύσφιξης  με ραδιοσυχνότητες, τόνωσης και λάμψης με ενέσιμη μεσοθεραπεία – φυτικό peeling (GREEN PEEL)

Επικοινωνήστε μαζί μας